hits

desember 2017

Asiatiskinspirert biffsalat(sunn og karboredusert)

Hei vakre mennesker:)

Håper dere har kost dere i jula. Jeg har kost meg masse; men er veldig lei fet mat og godteri. Så har kanskje fått det sparket jeg trenger i rompa nå. Jeg skal jobbe i 4 dager fremover nå, inkludert i kveld, så har laget meg en sunn biffsalat til å ha med meg på jobb.

Jeg fikk spiralizer til jul og har prøvd meg frem med den i dag...og jeg tror jeg elsker den:)))

Biffsalat:

Squash og gulrot kjørte jeg i den, så jeg fikk fine  nudellignende strimler.

Stekte de myke i olje,  chillisaus, finhakket hvitløk og løk.    

 

Stekte biffstrimler med litt salt og pepper.

Ellers hadde jeg oppi fersk spinat, cherrytomater og fersk rødbeter i strimler og en liten limebåt. Når biff og squash/gulrot har blitt kaldt blandes det oppi lunsjboksen eller på tallerken. Kjempegodt og ikke så usunt eller;)

  

At det skal være så vanskelig å spise sunt!

Skjønner virkelig ikke at det skal være så fryktelig vanskelig å holde seg til ett sunt kosthold. Men må snart komme meg inn på den smale sti igjen. Tenker at det er fint det er så mye godis i jula..for ihvertfall jeg blir drittlei søtt og sjokolade til langt uti januar. Jeg lukter håp igjen, for å bli litt sunnere. 

Jeg veit ALT sitter i hodet, men etter å ha vært sterkt overvektig hele livet, er det ikke lett å bare med ett knips få inn nye vaner. Jeg har eller ikke tålmodighet til å ta litt og litt. Alt eller ingenting, det er meg. 

Jaja, , jeg får nyte jula, familen, prøve på mandag og jobb..så går jeg ta det andre etterhvert.

Har ihvertfall ønsker meg gaver som kan kickstarte litt. både spirilizer(sånn til å lage spaghetti av grønnsaker)og fitbit charge 2 

 

Ha en nydelig siste uke før den store dagen<3

Bildene under fra fra jentejulebord forrige helg. Jeg er helt edru og det er alkoholfritt :)