hits

Drittlei meg selv noen ganger....

Heisann!

Innlegget som kommer nå, kan nok komme at jeg har vondt i en tann og er kvalm..men shit go. Er nok blidere imorgen!

Noen ganger blir jeg egentlig bare så lei alt som har med kosthold å gjøre, så drittlei å tenke på hva jeg skal spise, når jeg skal spise og hvor mye. Noen ganger skulle jeg ønske hodet og kroppen min var som de fleste andre sin, uten spiseproblemer og uten at øynene og hodet sier mer, men magen sier stopp..men drit i det, det er plass til mer, fordi dette er så veldig godt.  Skulle ønske jeg kunne stoppet når jeg ble mett. Men sånn har jeg vært i alle år. Mat er min avhengighet. Og da snakker vi ikke om sunn mat. Det er har det alltid vært...som kos, trøst, når jeg har vært sosial, når jeg har vært alene, når jeg har vært glad, trist, foran tven osv.....i det uendelige.  Skulle ønske det ble mer forskning på dette og at det er mer inviduell oppfølging av alle. Også skulle jeg ønske at personlig trener kunne kommet på blå eller grønn resept. 

Noen ganger blir jeg så sinnsyk lei meg selv rett og slett. Å starte på en ny frisk det ene øyeblikket og få en sinnsyk nedtur det andre øyeblikket fordi jeg ikke klarer å holde det jeg har satt som mål. Så blir jeg sint på meg selv. Skuffet og har bare lyst til å bli hjemme og ikke vise meg ute. Ja, det er jo en form for depresjon..som jeg har skjønt har blitt litt "poppis" nå. Men det er langt fra en god følelse.  Men idag er jeg så lang fra i god form man kommer idag og alle planene mine om nytt kosthold er satt på vent til jeg har det bedre. #¤%&?#%#  tann!!! Men i bursdag skal jeg uansett idag, fordi sønnen min gleder seg så mye. Smertestillende er tingen har jeg skjønt. 

Men på en annen side..så føler jeg forsatt gleden over at jeg bestemmer hva jeg skal putte i meg, gleden over å kanskje gå ned en kg eller to og den motivasjonen som kommer med det, det gode humøret, føle seg lettere i kroppen og gleden. Bare håper den kommer igjen snart..... For den følelsen overdøver nedturene jeg har hatt og kommet over. Kanskje jeg kunne ha blitt avhengig av den istedenfor kjære kroppen min? 

Takk til høyere makter for snapchatfilter idag, I love you. Man blir vakker og flawless uansett hvordan du føler deg❤

 

 

Men uansett ønsker jeg dere en fin dag videre

- Lise-Marie💜

 

 

 

 

#kosthold #sunn #lei #deprimert #livsstilsendring #helse #psyke #halden #Mat #nedivekt 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar