hits

Tilbake til striskjorta og havrelefsa..med ett nytt tilskudd i familien og nytt kosthold..forsatt uten mel og sukker.

Heisann.

 

Da var ferien helt offisielt over for denne gang. Jobbet 1 og en halv dag forrige uke bare, dro på hytta igjen og kom hjem i går. Sånn liten koselig miniferie etter ferien. Men det som er nytt er at vi har fått oss en liten hund i familien. En liten Lykke(Ja, hun heter det) En søt nydelig omplasseringshund med herlig personlighet og lynne og 24/7 kosegris. En ny turvenn med andre ord. Litt ekstra kcal bort hver dag på tur. 

 

 

Kostholdet har jo gått seg helt bort på viddene i ferien, det samme med motivasjonen. Den fløy av sted første feriedag.  Men er mandag idag. Ny uke, nye muligheter. Er det ikke? Skal begynne å trene ikveld også. Gruegleder meg til det. Kjenner formen er dårlig. Puster og peser som en gammel , bare jeg går ett par etasjer. Men kommer vel fort inn i det igjen, bare jeg begynner. Ellers  så har jeg bestillt meg boken spis deg fri. Fant ett tilbud på facebooksiden dems og hoppet på det. Og har tenkt å prøve ut det kostholdet fra imorgen. Er jo mange som har klart å gå ned og holde seg der på det. Skal bli spennende. Interessant lesing ang. viljestyrke og hvordan hjernen fungerer og kjenner meg skikkelig igjen i mye av det. Spiser noen av dere etter det prinsippet? Har dere klart å gå ned og holde dere der? Funker det for dere? Det eneste jeg føler kan bli vanskelig, er i forhold til turnusjobbing og at det bare er 3 måltider om dagen. Men jeg går all inn for å prøve det. Har prøvd ALT annet, så hvorfor ikke. det som er med lchf er at jeg blir så sinnsykt lei fett og smakene etterhvert. Synes alt smaker likt...og majones og fløte som jeg allid har elsket, gjør meg kvalm.  Når alt kommer til alt er det jo i hjernen min alt sitter. Det er ikke lett å omgjøre. og det står så mye bra i spis deg fri altså. Føler hodet mitt og kroppen min må finne en ro ang. mat og (mat)avhengighet hos meg og jeg håper jeg finner den nå. Følg meg gjerne på veien videre for å se hvordan det går. Kommer forsatt til å legge ut hva jeg spiser og hva jeg trener. Resultatene mine, tankene mine og følelsene mine ang. mat og trening.

Kommer sterkere tilbake på bloggen imorgen og fremover.

Ønsk meg lykke til.

 

Ha en fin dag.

Klem Lise-Marie🧡

 

 

#kosthold #spisdegfri #trening #livsstilsendring #helse #halden #sunn

 

2 kommentarer

FANTASTISK FRØKEN!! Jeg heier stort på deg. Pass på litt på trening, det kan fort føre til mer sult i starten. Viktig å få inn gode vaner før du tar helt av med treningen igjen. Men du er bare rå!!

Jeanette: Der med trening blir ett problem. Begynner med pten på torsdag. Er ikke noe ta det rolig det...haha. Han er sikkert ikke så fornøyd med bare 3 måltider og. dag eller..men vi får se hvordan det går.

Skriv en ny kommentar