hits

"Røstipoteter" med kyllingvinger og blue cheesedip.

Hadde så lyst på noe snacks igår kveld, også hadde jeg litt rester som jeg ville bli kvitt. Så da måtte jeg google litt da og lage min egen vri på maten for at det skulle passe det jeg hadde av rester. Greit å få brukt opp. Hater egentlig å kaste mat, men tror nok jeg kaster for mye, så der må jeg skjerpe meg!!

 

 

"Røstipoteter"

1/2 Sellerirot

1/2 Blomkål

1, 5 dl ost( Jeg brukte Jarlsberg)

Salt og pepper 

Olje og smør til steking.

Rasp sellerirot, blomkål og ost. Ikke på den minste, men den største på andre siden av "svigemor" Bland i litt salt og pepper. Rør godt om, så alt blander seg godt. Varm Olje og smør på medium varme. Legg de i små topper med mellomrom i stekepanna. Str. velger du selv. Stek de til de er gyldne til litt mørkere. Klapp de flate mens du steker de og ordne litt i kantene så det blir fin fasong på de. Disse skal jeg lage nestegang ved siden av grillmat eller en skikkelig diger saftig biff.

 

Blåmuggost dip

4 ss rømme

Ca en kvart Norzola blåmuggost

Litt salt og pepper

Mos osten i rømmen. Salte og peppre litt og bland godt. Til en jevn og klumpefri dip. Jeg tok noen større biter på toppen for "pynt"

Denne dipen er god til kyllingvinger også. Flaks for meg hadde jeg noen av de i kjøleskapet også.😊

 

 

 

Ha en fin sommerdag!

Lise-Marie❤

 

 

 

 

#lavkarbo #lchf #oppskrift #helse #halden #nedivekt #livsstilsendring #mat

 

 

 

6 kommentarer

Kaja Borgersen: Takk?

Det ser helt nydelig ut :)

Smaker sikkert nydelig:)

Ligaya: Det var god kveldsnacks..med følelse av comfort food:)

Skriv en ny kommentar