hits

Kyllinggryte.

Kyllinggryte med blomkålris

4 Porsjoner 

3 Kyllingfilet

2 paprika (minst karb i den grønne)

6 champignon

1 rødløk

1 pk bacon

1 liten boks med kremfløte

3 ss creme fraiche

1 ts cajunkrydder

1/2 pose med tacokrydder

Litt salt og pepper

Sett stekeovnen på 200 grader. Del opp og stek bacon og champignon i stekepanna. legg oppi oppskjært paprika og løk på slutten. La det surre i 1-2 minutter. Legg det i en ildfast form. Del opp kyllingfileen i terninger og brun det i panna. Salte og pepre og bland i cajunkrydderet. Legg det i den ildfaste formen. Trenger ikke å være gjennomstekt, da den steker ferdig i ovnen. Bland i fløten, creme fraiche, og tacokrydder. Stek i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.

OBS ang. tacokrydder. Denne var det 20 karb i. Den andre jeg så på var det 40 karb. Så les bak. dere kan også bruke hjemmelaget tacokrydder.

 

Blomkålris

1 blomkål

Litt olje

Hvitløkskrydder

Salt og pepper

 

Rasp blomkålen og stek det i litt olje. krydre og stek til det er mykt.

 

Uheldigvis måtte jeg gjøre noe som tok litt lengre tide enn jeg trodde her hjemme Så retten sto litt for lenge i ovnen, så fløten skilte seg litt. Men det smakte nydelig fordet.

 

Ha en fortyllende sommerkveld

Lise-Marie

 

 

#lavkarbo #lchf #oppskrift #halden #livsstilsendring #helse #sunnere #mat #kylling #liseslivstilsendring

8 kommentarer

Bra innlegg og fine bilder! Du er flink :) Lykke til videre!

Carina Lie: Takk for det<3 l7ge måde og lykke til du også:)

Det så veldig godt ut :)

Lilli: Den er veldig god:)

Tar rett og slett og stjeler oppskriften din.

Atle: Bare å stjele?

Atle: Det spørsmålstegnet skulle liksom være ett smilefjes..haha

Skriv en ny kommentar