hits

Sashimi med ponzusaus og mangosalat.(litt mer enn moderat lavkarbo) og en bitteliten cheatday.

Idag skal jeg ha nesten noe av det beste jeg veit..eller nesten da. Elsker sushi, men det er jo ikke så lavkarbovennlig. Jada, jeg veit man kan lage det med blomkålris, men det får jeg prøve en annen dag. Idag blir Det Sashimi. Og det er lørdag,. Og jeg skal skeie ut med mangosalat,  og ponzusaus med honning, å ha ved siden av. Lørdags godteri blir baconcrisp og mørk sjokolade.med andre ord en liten cheatday❤😇

Siden det bare er jeg som spiser dette i huset har jeg egentlig lagd kun til meg selv.

Ponzusaus på min måte til 2 personer.

1 dl soyasaus 

1 neve fersk koriander(finhakket)

2 ts honning

1 ts lime/sitron saft

1 ts riseddik

En kvart ts finhakket chilli

Er godt med litt raspet ca 1/2 ts ingefær også, men det hadde jeg deserre ikke idag.

Bland alt sammen og la det stå og godgjøre seg en liten stund. 

 

Mangosalat 

1 moden mango i  små terninger

1 moden avacado i terninger

En kvart agurk i små terninger

Litt finhakket salat av valgfritt slag. Jeg hadde Issalat og ruccola.

En neve hakket koriander

litt olivenolje.

1 vårløk finhakket.

Bare å blande alt i sammen.

 

200 gr salmalaks.

Litt sesamfrø

Skjær salmalaksen i tynne skiver og strø sesamfrø over.

Jeg rister sesamfrøene i en tørr stekepanne først

 

 

Ha en fortryllende lørdagskveld.

Lise-Marie 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar