Lavkarbo taco på min måte.

Idag hadde jeg sååå lyst på taco  Men på lavkarbo må man tenke litt annerledes...Og da løper fantasien løpsk igjen :) Det som er veldig deilig med taco er alle de rene smakene du får av å lage det meste selv,  uten sukker og tilsetningsstoffer.

Som skåler la jeg 3 skiver Norvegia på ett bakepapir som overlapper hverandre. settt det inn i mikroen på full guffe i 3 minutter, eller til den har blitt å sprø. Ta den ut og press den forsiktig over en kopp..la den ligge over til den har blitt kaldt. Ta den av, snu den og voila..ett taco"skjell"😊 Delte en i småbiter også som kan brukes som chips til dip. Bruk gjerne en annen Ost. Har laget med chilliost før og det var også veldig godt.

Hjemmelagd tacokrydder til kjøttet..som jeg har funnet ett sted for mange år siden og har laget mye ❤
Og da blander du:

4 ts spisskummin
2 ts paprikapulver
1 ts hvitlkøspulver
1 ts chilipulver
2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts tørket eller malt koriander
1/2 ts tørket oregano

Bland alt  sammen og hell det i ett rent, tørt og lufttett glass.

Guacmole på min måte.

1 - 2 avacado(moden)

1/2 Hvitløksfedd

bittelitt olje

Litt limesaft  fra lime

Litt salt og pepper

1 neve fersk koriander(finhakket)

Mos alt i sammen enten med gaffel eller med stavmikser.

 

Enkel salsa

2 tomater(i små terninger, ta gjerne vekk det våteste)

1/2 agurk i små ternnger 

1/2 rødløk finhakket

1 neve fersk korinder hakket

litt raspet fersk hvitløk

1 ts olivenolje

Bittelitt salt og pepper 

Alt blandes i sammen i en skål.

 

 

Ellers hadde jeg salat, revet ost, hakket løk, litt mais(fyy meg) og rømme ved siden av.

 

Ha en fin fredagskveld

Lise-Marie❤

 

 

0

Skriv en ny kommentar