hits

Svinefilet med grønnkålstuing

Middagen idag var stekt svinefilet med grønnkålstuing. Sunt enkelt og godt. Grønnkål er jo kjent for å være full av vitaminer :)  

Svinefilet stekte jeg enkelt og greit i stekepanna med salt og pepper.

Grønnkålstuing

ca 1 pose- 200-225 gram med ferdig oppskjært grønnkål.

1 hvitløksfedd

50 g med kremost(Jeg valgte hvilkøksost)

2,5  dl. fløte.

salt og pepper etter smak.

Olje og finhakket hvitløk freses litt i panna sammen. Bare pass på at hvitløken ikke blir brent. Legg oppi grønnkålen og la den småputre litt i stekepanna på svak varme til den har blitt redusert og mykere. Hell oppi fløte, litt salt og pepper. La det kose seg til grønnkålen er myk og fløten har blitt tykkere. Alt blir redusert mye, så dette holder til 2 personer.

 

God middag :)

Lise-Marie ❤

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Lise-Marie

Lise-Marie

40, Halden

Er en dame i min beste alder med samboer og sønn på 9 år. Egentlig fra Oslo, men bor i vakre Halden. Jobber innen helse. Er også student. Jeg vil i hovedsaklig blogge om lavkarbo kosthold og min vei mot en bedre helse og livet generelt :) lise_setrang@hotmail.com

Kategorier

Arkiv