hits

God morgen :)

 

Vil egentlig fortelle litt om meg selv jeg da til dere som leser bloggen min. Jeg er som sagt ei dame på 40 år..sånn ca 20 år hodet..noen ganger yngre..😊 Bor i Halden, men er fra oslo<3 Fordomsfri og elsker mennesker.  Jeg jobber innen helse og går på skole for å få fagbrevet mitt....og der får jeg midt i fleisen hver dag  om hvor viktig kosthold og  trening er.

Jeg har slitt med vekta mi hele livet. ser du bilder av meg som baby og ung er jeg trill rund. Hadde 2 tynne foreldre og har en tynn bror..som har spist akkurat det samme som meg opp gjennom oppveksten...Jeg var tiligmed mer aktiv enn han.  Har prøvd det meste av dietter og slankekurer. Har gått på Grete Roede 4 ganger..forskjellige steder. Prøvd libra, Cambridge, rikshospitalets, sykehusdietten..og spise bare mindre kalorier på egen hånd...og sikkert andre, da jeg begynte i 16 års alderen, og ingenting har funket så langt. For noen år siden oppdager jeg lavkarbo, og gikk ned 11 kg. Følte meg strålende, mye energi og var genuint glad og lykkelig.

Desverre ble mamman min syk og døde og som så mange kjenner til, så kan overvektige lett følelsespise. Noe jeg gjorde ganger 100. Hadde en sånn intens sorg og var så forbannet på noe større enn meg. Tok på meg samtidig å ta sorgen for min sønn og pappa. Noe som resulterte i 18 kg opp igjen.

Men nå må jeg gjøre noe drastisk. Jeg blir ikke yngre og blir ikke sunnere av bare å sitte her eller. Ting blir ikke gjort av seg  selv for å si det sånn. Skal også begynne å trene på treningssenter etterhvert..bare finne ut hvilket...er det ett senter her i Halden som er bedre enn andre så skrik ut :) 

Skal fokusere på positiv energi, overskudd og trivsel istedenfor vekt. Kommer nok til å legge ut bilder i løpet av prosessen. Dette er ikke en diett, men en livstilforandring som skal være livet ut. Og jeg kjenner det er ekstra motiverende at dere leser bloggen min. Ikke sikkert jeg får lagt ut hver dag, men skal prøve så godt jeg kan å legge ut mye god og sunn mat til dere :)

 

Dette er FØR bilder :)

Legg meg gjerne til på instagram ❤😊 lisemariesetrang er navnet mitt der.

Ha en fantastisk fin dag:)

Lise-Marie

15 kommentarer

Så flott at du vil ha en livsendring .Jeg var 65 før jeg endelig fant ut at dette var lurt .Har holdt på med lavcarbo kosthold i ca 6 mnd .Har ikke gått ned mere en 8 kg , men kroppslig føler jeg meg mye bedre .Har vært mye syk ,så jeg har vert lite aktiv .Allikevel er dette bra og vektnedgangen kommer etterhvert .Stå på du også .Heier på deg .

Kjerstin Ek: Tusen Takk! Kjenner dette er bra for kroppen. ikke vondt i magen lenger..og føler meg friskere. Stå på og heier på deg også :)

Jeg heier på deg!!

Gleder meg til å følge med videre på reisen! :)

sunnivaccskaug: Så koselig! Da blir jeg glad :)

Hei.

Jeg skriver litt blogg selv, og ser at du har "funnet" meg. Takk for at du følger meg :-) Jeg har også akkurat begynt på lavkarbo, gjennom FB-gruppen Monas Lavkarbo (kanskje du er med der også?) Alle vet at vi må være sunne, med aktivitet og godt kosthold. Men ikke alle har det mentale på plass når de skal gjøre endringer, og jeg tipper du har "svart belte" i dette etter å ha lest dette innlegget.

Jeg har ikke lest gjennom alle oppskriftene dine, men de bildene jeg stoppet opp med har sett nydelig ut - og inspirerende. Og akkurat det er det viktigste for oss overvektige. Inspirasjon og motivasjon. Og ved å bruke andres erfaringer på en positiv måte, kan vi nå våre mål.

Ønsker deg lykke til videre!

Klem fra Bergen

tjokkogfeitogf: Takk?? Tro meg. Jeg går vel egentlig aldrig hatt det mentale på plass..før nå. ang vektnedgang og føle seg bedre. Har vært en lang vei å gå. Er jo alltid en grunn til at vi er overvektig..og tror det er den vi må jobbe med før vi kan få alt det andre på plass i livet vårt...og finne oss selv.
Lykke til du også videre:)

tjokkogfeitogf: Mente Takk:) og ikke med mange spørsmålstegn bak..*ler*

Hehe, la først merke til det når du påpekte det. Vær så god, uten spørsmålstegn ;-)

Begynte du på LK etter nyttår? Jeg er på dag 6 nå, og kjenner igjen noen av tingene du ramset opp i det innlegget der du hadde holdt på i 13 dager.

Stå på videre. Gleder meg til å følge deg :-)

tjokkogfeitogf Har holdt på siden 2 januar for alvor. ellers har jeg spist lavkarbo for mange år siden og i august. men så ble det så mye med jobb, skole og familie at jeg måtte finne litt balanse igjen og da var ikke kostholdet det jeg prioriterte.

Jeg har i tillegg diabetes 2, og pga det burde jeg jo tatt meg sammen for leeeenge siden. Har "alltid" vært +100 kg, og har på en måte klart meg greit opp igjennom årene. Men etter å ha blitt sykemeldt (spenningshodepine) i juni -15 har jeg tatt tak i den fysiske biten, og er ganske aktiv når jeg har gode dager. Kjæresten min "oppdaget" lavkarbo sist høst, og har gått på slikt kosthold uten å følge en konkret plan. Men nå har vi begge hoppet på dette, hun en uke før meg. Og vi ser fremganger allerede. Det skal bli artig å se hva vekten min sier på mandag? Jeg har "budsjettert" med 1,5 kg ned pr uke i starten, men regner egentlig med mer de første ukene......

Masse lykke til :-)

tjokkogfeitogf: Dette kostholdet er jo bra på diabetes 2 da. Mannen min har det og når han spiste lavkarbo var blodsukkeret jevnt og fint. Hvordan gikk veiinga i går?

Skriv en ny kommentar