hits

Pølse med sellerirotmos

Mannen ville ha pølse med brød til middag i dag og da måtte jeg finne noe tilbehør som jeg kunne spise. Og dette ble resultatet 😊

 

Sellrirotmos:

1 liten sellerirot

1 bitteliten gulrot (kan droppes)

3 ss creme fraiche 

3 dl kremfløte 

1 hvitløk- valgfritt(må bare gjenta at jeg elsker hvitløk)

Litt salt og pepper etter smak.

Stek hvitløken i litt olje på svak varme i en liten kjele, så smaken setter seg .men den skal ikke bli brent. legg oppi selleriroten og gulrot. Hell over fløte og creme fraiche. salt og peppre litt. La det stå og småputre til selleriroten er mør og fløten har redusert seg mye og trekt inn i selleriroten. Bruk en håndmikser som tåler varme og mos det til riktig konsistent..som du liker.

idag hadde jeg pølser ved siden av, men den kan være tilbehør til det meste. f.eks stekt kjøtt :)

Unnet meg litt ketchup og sennep ved siden av..og pølsene har nok for mye karbohydrater, men i dag ville jeg ha det😊

2 kommentarer

spisogspar

06.01.2018 kl.20:07

Ser kjempegodt ut <3 God helg :)

Lise-Marie

07.01.2018 kl.16:34

spisogspar: Takk:) Ha en fin uke som kommer!

Skriv en ny kommentar

Lise-Marie

Lise-Marie

40, Halden

Er en dame i min beste alder med samboer og sønn på 9 år. Egentlig fra Oslo, men bor i vakre Halden. Jobber innen helse. Er også student. Jeg vil i hovedsaklig blogge om lavkarbo kosthold og min vei mot en bedre helse og livet generelt :) lise_setrang@hotmail.com

Kategorier

Arkiv