hits

Titt tei:)

Har ikke fått laget middag ennå. Er nesten akkurat ferdig med skoledagen min. Det er ikke barebare å sette seg på skolebenken igjen når man er 40 år.. puh.  

Har egentlig funnet ut at denne gangen orker jeg ikke å veie meg hele tiden. Merker jeg lett blir besatt av det og veier meg en gang pr. dag. Tror jeg holder meg til en gang i måneden nå, og forhåpningsvis kjenner jeg det på klærne istedenfor:) Også vil jeg si at dette er det kostholdet som passer best for meg og min kropp og jeg har veldig mye kg. å ta av, og gjør dette pga helsa mi. Før man skal begynne på kostholdsomlegging skal man snakke med legen sin. Noe jeg har gjort opp til flere ganger. Blir sånn evig kamp, dette med kg opp og kg ned. Skulle ønske at det var lettere å gå ned i vekt. 

 Det er så rart for egentlig er jeg fornøyd med utseendet mitt, men kommer ikke inn klærne jeg vil og jeg merket jo på kroppen at jeg er overvektig. En del ting er tungt å gjøre. Men er vel som alle damer. noen ganger føler man seg som en dass og noen ganger føler man seg fin og sexy :) Middagsoppskrift kommet ihvertfall senere..men dere kan få bilde av  frokosten min så lenge...haha. Chiagrøt og kaffe(som smaker bedre i mumikopp)❤

 

 

 

#lavkarbo #kosthold #chia #sunnmat #blogg #nedivekt

Ha en fin kveld

Lise-marie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar