hits

God morgen:)

 

Etter at jeg har gått på lavkarbo en stund, mister jeg sultfølelse. Og det blir ett ork å spise. Er det noen fler som har det sånn?  Er der fettet som gjør det tro? Og sist jeg gikk på dette, gikk jeg ned 11 kg, men jeg holdt det ikke. Ble matlei og gikk tilbake til gamle vaner...og føyk opp de 11+ 5 til.. Og det skal IKKE skje nå*Snakket med sinnastemme til seg selv* forrige gang fikk jeg også masse energi. Den venter jeg på ennå, denne gangen. Kanskje fordi jeg har blitt 6 år eldre, siden sist? Har jo bikket det store 40..selv om jeg føler meg som 18 i hodet(til tider 14)..men 40 klarer jeg ikke å være eller oppføre meg som, det blir for seriøst og kjedelig...bortsett fra som mamma, noen ganger og i "voksen"samtaler..men Gud så kjedelig a... Får alltid en trang til å bli rampete, hvis noe blir for kjedelig. 

kommer sikkert til å fylle 29 år hvert år frem til jeg blir 70. Selv om jeg allerede nå merker at kroppen ikke er 29 lenger. Men satser på #lchf er mirakelkuren:)

Idag ble ser fryktelig enkel frokost. Stekt egg og bacon, rett og slett. So simple...so good.

Ha en fin dag folk og fe!

#lavkarbo #lchf #mat #vektdagbok #matdagbok #helse

2 kommentarer

husk at du må spise mye grønnsaker på lavkarbo :)

superdaddy92: jada, spiser mye grønnsaker. Men ikke til frokost. Venner meg forsatt bare å få i meg mat om morgenen.Blir veldig mye blomkål, sellerirot og broccoli. Ellers spiser jeg salat hver dag med mye gode grønnsaker i:)

Skriv en ny kommentar